Inici >> Activitats >>

Activitats organitzades per Gran Centre


FIRAESTOCS


Torna una nova edició de Firaestocs. El dissabte 5 de setembre de 10h a 20:30h. Més de 80 establiments de qualitat t'esperen amb productes a preus molt interessants! T'hi esperem!


Més informació aqui.


REDBAIXES 2015


Tens ganes de rebaixes?Vine al RED BAIXES Gran Centre GranollersTrobaràs els mateixos preus que en rebaixes als establiments que hi participen i d'altres promocions especials!L'acció es portarà a terme els dies: DISSABTE 27, DILLUNS 29 i DIMARTS 30 de juny. Identifica als establiments RED BAIXES pel vinil vermell que tindran a l'aparador. Consulta la llista d'establiments inscrits!


Més informació aqui.


CAP PROBLEMA PER APARCAR!


Promocions d'aparcament per als nostres clients Gran Centre Granollers, ha arribat a acords amb els aparcaments de Granollers, per tal d’oferir el preu de l’hora, més reduït, per a tots els titulars de la targeta de crèdit de Gran Centre Granollers. Tenim conveni amb els pàrquings: Can Comas, Auditori, Corona, Estació-Atenea, Cemav i Granollers Centre Descobreix els teus avantatges!!


Més informació aqui.


Properes conferències 2014-2015


Consulta les properes conferències...


Més informació aqui.


OPEN NIGHT 2015


Consulta aquí les activitats, llistat d'establiments participants, restaurants i hotels, aparcament... TOT EN UNA NIT ÚNICA. EL DIVENDRES 27 DE MARÇ.


Més informació aqui.


GRAN CENTRE AMB ELS HÀBITS SALUDABLES


Gran Centre col•laborarà amb el projecte We love eating, una iniciativa europea de promoció de la salut a través de l'alimentació emmarcada dins el programa Enjoying being healthy (Gaudint de la salut) i adreçat especialment als infants, les dones embarassades i les persones grans. La nostra ciutat, juntament amb 6 més de tota Europa, ha estat escollida com a ciutat mediterrània per protagonitzar el projecte, i des de l'Hospital General de Granollers i el Servei de Salut Pública de Granollers l'estan impulsant. Per a què aquest projecte? L'objectiu és conscienciar i capacitar als ciutadans per fer més sanes les seves vides a través dels hàbits alimentaris mitjançant consells i activitats. Què hi tenim a veure nosaltres? Els nostres comerços son un canal crucial per connectar amb el ciutadà i poder difondre aquest missatge.


Més informació aqui.