Inici >> Activitats >>

Activitats organitzades per Gran Centre


FIRAESTOCS


Torna una nova edició de Firaestocs. El dissabte 5 de setembre de 10h a 20:30h. Més de 80 establiments de qualitat t'esperen amb productes a preus molt interessants! T'hi esperem!


Més informació aqui.


REDBAIXES 2015


Tens ganes de rebaixes?Vine al RED BAIXES Gran Centre GranollersTrobaràs els mateixos preus que en rebaixes als establiments que hi participen i d'altres promocions especials!L'acció es portarà a terme els dies: DISSABTE 27, DILLUNS 29 i DIMARTS 30 de juny. Identifica als establiments RED BAIXES pel vinil vermell que tindran a l'aparador. Consulta la llista d'establiments inscrits!


Més informació aqui.


CAP PROBLEMA PER APARCAR!


Promocions d'aparcament per als nostres clients Gran Centre Granollers, ha arribat a acords amb els aparcaments de Granollers, per tal d’oferir el preu de l’hora, més reduït, per a tots els titulars de la targeta de crèdit de Gran Centre Granollers. Tenim conveni amb els pàrquings: Can Comas, Auditori, Corona, Estació-Atenea, Cemav i Granollers Centre Descobreix els teus avantatges!!


Més informació aqui.


13è cicle de conferències El Repte de ser persona avui


El proper mes d’octubre, iniciem el 13è cicle de conferències del Repte de ser persona, avui. Les conferències tindran lloc al Centre Cultural de Granollers i com sempre en dijous (*) Consulteu el calendari d’octubre’15 a juny’2016. (*) a excepció de la conferència del Claudio Naranjo que serà en dimarts.


Més informació aqui.


OPEN NIGHT 2015


Consulta aquí les activitats, llistat d'establiments participants, restaurants i hotels, aparcament... TOT EN UNA NIT ÚNICA. EL DIVENDRES 27 DE MARÇ.


Més informació aqui.


GRAN CENTRE AMB ELS HÀBITS SALUDABLES


Gran Centre col•laborarà amb el projecte We love eating, una iniciativa europea de promoció de la salut a través de l'alimentació emmarcada dins el programa Enjoying being healthy (Gaudint de la salut) i adreçat especialment als infants, les dones embarassades i les persones grans. La nostra ciutat, juntament amb 6 més de tota Europa, ha estat escollida com a ciutat mediterrània per protagonitzar el projecte, i des de l'Hospital General de Granollers i el Servei de Salut Pública de Granollers l'estan impulsant. Per a què aquest projecte? L'objectiu és conscienciar i capacitar als ciutadans per fer més sanes les seves vides a través dels hàbits alimentaris mitjançant consells i activitats. Què hi tenim a veure nosaltres? Els nostres comerços son un canal crucial per connectar amb el ciutadà i poder difondre aquest missatge.


Més informació aqui.


GRN15 SALVATGE!


Què és GRN15? El DISSABTE 24 d’ OCTUBRE es celebrarà la 4a edició del GRN. Gran Centre proposa aquesta activitat per mostrar les últimes tendències en moda i serveis als carrers de Granollers d'una manera original i SALVATGE!. De les 11 del matí a 8 del vespre trobareu expositors, photocall, tallers infantils, degustacions a càrrec del gremi d'Hostaleria i moltes coses més. Segueix les darreres notícies al nostre Facebook: www.facebook.com/grancentregranollers PARTICIPA en el sorteig de 10 xecs de 100 € per bescanviar a qualsevol dels comerços participants. Compra ja el teu número per només 1 € a LES BOTIGUES PARTICIPANTS i els dies 10, 17 i 24 a l'Espai Gran Centre (Pl. Maluquer)


Més informació aqui.


PONENTS 13è Cicle Conferències


Us convidem de nou a compartir aquest nou cicle de conferències, edició que comptarà, entre altres, amb els següents ponents: Iñaki Alegría,Baldi Figueres, Claudio Naranjo, Rosa Aragall, Josep M. Mallarach, Núria Remus, Xavier Guix, Toni Benet i Marta Millà.Us hi esperem!


Més informació aqui.


CAMPANYA NADAL 2015


Per nadal, cada ovella al seu corral. Queda't al comerç local. Aquest és l'eslògan de la campanya de Nadal de l'associació aquest any. Fes una ullada a les activitats que et tenim preparades... BONES FESTES!


Més informació aqui.


CONFERÈNCIA GENER - ROSA ARAGALL - UN CURS DE MIRACLES


Propera conferència del cicle Més enllà del Repte de ser persona, avui. Dilluns 21 de gener, a les 20:30h al Centre Cultural de Granollers


Més informació aqui.