Inici >> Activitats >>

Activitats organitzades per Gran Centre


FIRAESTOCS


Torna una nova edició de Firaestocs. El dissabte 7 de març de 10h a 20:30h. Més de 80 establiments de qualitat t'esperen amb productes a preus molt interessants! T'hi esperem!


Més informació aqui.


GRN14 FASHION TRENDS


GRN14La mostra de tendències més viva a peu de carrer(Amb la representació de tots els sectors: oci, gastronomia, moda i bellesa, art, cultura...)Quan: 25/10/2014On: Itinerari C. Anselm Clavé, Pl. Maluquer i C. Joan Prim (Granollers)Hora: De 10h a 21hL’objectiu d’aquest acte és crear un macro-aparador representatiu de la qualitat comercial dels sectors representats, que el client pot trobar a Granollers. Una fórmula innovadora de presentar les últimes novetats i tendències en cadascun dels sectors que representa Gran Centre.SORTEIG: Compra la teva butlleta a les botigues participants. Per 1€ pots aconseguir vals de compra de fins a 300€!!! A més amb la teva butlleta beneficia’t de les diferents promocions que han preparat per tu.(Valors dels xecs regals: 2 vals de 300€, 1 val de 200€ i 2 vals de 100€)


Més informació aqui.


CAMPANYA NADAL 2014


La il•lusió del regal, és la inspiració per a aquesta campanya de Nadal, que s'ha iniciat el dia 1 de desembre i que s'allargarà fins el 5 de gener de 2015. Així doncs, els elements de decoració per les llums de Nadal d'aquest any son unes capses de regal, en 3D i amb bombetes leds. La gestió, lloguer i muntatge de les llums es subvencionen en un 80% amb les aportacions dels comerciants. La imatge de la campanya també és una capsa de regal, amb un gran llaç.


Més informació aqui.


PREMI@ TARGETA GRAN CENTRE


Durant aquest mes de Juliol fes les teves compres amb la targeta de Gran Centre i podràs aconseguir un sopar a la terrassa de l‘ Hotel Mercure Augusta


Més informació aqui.


Cicle conferències Més enllà del Repte de ser persona, avui. 12è cicle conferències 2014/2015


Encetem un nou cicle de conferències “ el repte de ser persona, avui” i ja en van 12!!Moltes gràcies a tots per la vostra confiança.


CAP PROBLEMA PER APARCAR!


Promocions d'aparcament per als nostres clients Gran Centre Granollers, ha arribat a acords amb els aparcaments de Granollers, per tal d’oferir el preu de l’hora, més reduït, per a tots els titulars de la targeta de crèdit de Gran Centre Granollers. Tenim conveni amb els pàrquings: Can Comas, Auditori, Corona, Estació-Atenea, Cemav i Granollers Centre Descobreix els teus avantatges!!


Més informació aqui.


Properes conferències 2014-2015


Consulta les properes conferències...


Més informació aqui.


OPEN NIGHT 2015


Gran Centre amb el recolzament del Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental, l’Associació Hotels Vallès Oriental i de l'Ajuntament de Granollers, organitzem la quarta edició de l'Open Night. La data escollida... 27 DE MARÇ (Divendres) Una gran oportunitat per promocionar el teu comerç! Inscriu-te a: http://goo.gl/forms/wRuU5RDhjN o bé truca'ns al 93.879.64.46 i t'hi informarem!


CONFERENCIA FEBRER 2015


En Fady Bujana ens visita el proper dijous dia 19 de febrer, al cicle de conferències El Repte. Ens parlarà de la pasió en la parella i de com mantenir-la o recuperarla. Més informació sobre el conferenciant a: www.fadybujana.com


Més informació aqui.


CONFERENCIA MARÇ 2015


En XAVIER GUIX ens visita el proper dijous dia 26 de març, al cicle de conferències El Repte. Reflexions a l’entorn de la vida il•lusòria, l’auto-coneixement i l’espiritualitat. O el que és el mateix, parlarem de l’ego, de conèixer-se i de com desprendre’s d’un mateix. Més informació sobre el conferenciant a: www.xavierguix.com


Més informació aqui.


OPEN NIGHT 2015


Consulta aquí les activitats, llistat d'establiments participants, restaurants i hotels, aparcament... TOT EN UNA NIT ÚNICA. EL DIVENDRES 27 DE MARÇ.


Més informació aqui.


CONFERÈNCIA MES ABRIL


"L'estratègia guanyar-guanyar (win-win)" Amb Franc Ponti - 30/04/2015


Més informació aqui.